NIEUWS

OHD SILENUS ANNO 2015

INKOM 2014 met SilenusEind augustus, nog steeds het zonnetje op je knar. Eindexamenstress ligt ver achter je, want de Spaanse Costas en Griekse eilanden beheersen het verse geheugen. Als je maar niet denkt dat je vakantie voorbij is.

Voordat je de schoolvakken inwisselt voor een studie die je tegen beter weten in toch maar hebt gekozen, staat je de ultieme introductie in het studentenleven in Maastricht te wachten: de INKOM. We kunnen er kort over zijn: huppelend sta je aan de start en al kruipend neem je afscheid. Of je het nu wil of niet, we sterven allemaal een beetje. Met een voldaan gevoel.

Je begint onwennig, als je met een nummertje het veld in wordt gestuurd op zoek naar je aangewezen papa en mama. Dat veld is een anarchistische jungle van reeds studerende generatiegenoten die je kleding beplakken met stickers, je hoofd vullen met praatjes en je slokdarm vroeg in de ochtend voorzien van bier. Niks mis mee, just go with it. De rest van de week zal niet anders zijn, al zul je merken dat je orde ziet in de chaos. Vergeet je nummertje en ga in zee met de mensen die je leuk vindt.

Maak dus vooral je eigen programma, want er is genoeg te doen. Dan zal vanzelf het kaf van het koren worden gescheiden en precies op dat punt tref je ons: Onafhankelijk Heerendispuut Silenus.

OHD Silenus doet aan aanwezigheid en zal daarin schitteren. Gewapend met knappe koppen en humor van de bovenste plank, zullen de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen ook deze INKOM weer van zich doen spreken. Wij bieden 100% niet-goed-geld-terug garantie voor een meer dan geslaagde INKOM en verzekeren onze kinderen van een gepast vervolg. De rest van het jaar is Silenus namelijk op elk feest, toernooi en bijzondere avond te vinden, alwaar het als vanouds de show zal stelen. Zelf doen we ook een duit in het zakje door in het voorjaar het ultieme zwembadfeest te organiseren: Wet Gone Wild.

Dus zoek de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen op of bel/sms een van onze INKOM-papa's (06-29522280 of 06-27001906), dan maken we er samen een onvergetelijke nare INKOM van!
Sileen Mommers                                                                            11-08-2014


Zoek jij nog een slaapplaats tijdens de INKOM?


Spreek dan een van de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen aan of bel/sms een van onze INKOM-papa's, dan regelen wij je een slaapplaats:
06-29522280 of 06-27001906


Sileen Mommers                                                                            11-08-2014


INKOM Keuze Activiteiten Silenus - Zorbing & Beerpong/striptease!


Dit jaar heeft Silenus weer een keuze activiteit voor de eerstejaars, tijdens onze keuze activiteit zul je onder andere plaats kunnen nemen in een Zorb Ball, daarnaast hebben we ook een beerpong toernooi & striptease waarbij je veel adjes zult gaan winnen. Deze combinatie zal zorgen dat je een topdag zult hebben, mis het niet!

Bekijk onderstaand filmpje om een idee te krijgen wat Zorb Ball inhoudt:Kom woensdag- en vrijdagmiddag gewoon langs of bel een van onze INKOM-papa's voor meer info: 06-29522280 of 06-27001906


Sileen Mommers                                                                            11-8-2014


OHD Silenus presents: 21,5% TECHNOAls je van harde techno en van heftige drank houdt, dan is dit het feest voor jou! Op Maandag 19 mei organiseren wij, OHD Silenus, 21,5% TECHNO. Dit zal plaatsvinden in FM-kaffee op de Markt te Maastricht. Vanaf 9 uur tot in de vroege uurtjes zullen verschillende DJs de FM ouderwets op zijn kop zetten. De line-up bestaat uit: Sloeber, RCHTR, De Dromer en last but not least Crystal White. Deze avond zal de Schrobbeler natuurlijk rijkelijk vloeien, en flesjes Juup voor maar 1,50! En als klap op de vuurpijl, de gehele avond shotjes Schrobbeler voor maar 1 euro! Niet goed? Geen geld terug!

Sileen Verhey                                                                            29-04-2014


INKOM 2013De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en Onafhankelijk Maastricht werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.

Sileen Vossen                                                                            13-08-2013


Kennismakingsborrels


Na de Inkom nodigen we jullie uit voor onze kennismakingsborrels. Hier kunnen jullie ons en wij jullie beter leren kennen onder het genot van heel wat biertjes, dit zullen zeker geslaagde avonden worden.

Dus kom langs op een (of beide) van de volgende dagen:
- woensdag 28 augustus
- woensdag 4 september

Jullie zijn welkom vanaf 22:00u in het FM Kaffee op de Markt.Sileen Vossen                                                                            13-08-2013


Silenus en Poker


Al onze Silenus leden en fans die graag kaarten in de avonduurtjes in het cafe of thuis met vrienden kunnen een kijkje nemen bij deze online poker site. Het werkt allemaal hetzelfde, alleen heb je op het internet geen pokerface nodig. Zit lekker achteruit met een biertje en lees eerst alle tips en tricks door, voordat je aan je online avontuur begint. Wil je graag even oefenen kan je ook gewoon even free roll poker doen, voordat je je aan een van de echte poker games waagt.


Sileen van der Graaf                                                                           29-02-2012


Borrel met Bon 'Aparte


Een epische avond van drankgelach. Een initiële anticlimax bij aankomst in de FM: thema Hawaii, touw, aan elkaar vast, lopen door de stad. Stress.
Sileen Luxemburg heeft gelukkig hulp gehad met de organisatie, zo kon een schaakspel met liters drank de avond redden. Redelijk wat 0.5L chocomel&wodka pullen, fusten, kots en een x aantal gesneuvelde glazen later was de altijd zo lieflijke Beurs omgetoverd tot een waar mijnenveld. Gelukkig was ook wel veel liefde in het spel. Uw praeses is ergens in de laatste minuten voor 2 uur het licht uit zicht verloren, en kan zich niet meer heugen wat de avond nog heeft gebracht.


Sileen van der Graaf                                                                            07-11-2011


Borrel met Pinkwins


Het begin van November brengt de Piwi's altijd nieuw leven, daar de winter om de hoek komt gluren. Uitgedost in camouflage kleding en voor de PiWi’s ook de welbekende push-ups begon de aanval op de tap. Na een kletsnat gevecht op de Markt zijn in de BoschPoort nog een aanzienlijk aantal liters bier gesneuveld. De avond werd wederom afgesloten in de FM, waar zelfs de ijsblokjes niets bespaard bleef.


Sileen van der Graaf                                                                            02-11-2011


Foto's INKOM 2011


Dit jaar was de INKOM wederom zeer geslaagd! De foto's van al onze fratsen kun je vinden door te klikken op de foto:Sileen Vossen                                                                           30-08-2011


Kennismakingsborrels


Na de Inkom nodigen we jullie uit voor onze kennismakingsborrels. Hier kunnen jullie ons en wij jullie beter leren kennen onder het genot van heel wat biertjes, dit zullen zeker geslaagde avonden worden.

Dus kom langs op een (of beide) van de volgende dagen:
- donderdag 8 september
- woensdag 14 september

Jullie zijn welkom vanaf 22:00u in het FM Kaffee op de Markt.Sileen Vossen                                                                            18-08-2011


INKOM Keuze Activiteit Silenus - Stormbaan!


Dit jaar organiseert Silenus zijn keuzeactiviteit voor eerstejaars samen met damesdispuut Bon 'Aparte. Tijdens onze keuzeactiviteit zullen we ons vermaken met een stormbaan, waar we zullen strijden tegen de dames. Dit gaat natuurlijk gepaard met heel wat bier en om de bierconsumptie te stimuleren zullen we enkele bierspellen spelen, denk aan beerpong, Stef Stuntpiloot, etc... Deze combinatie zal zorgen dat jij samen met ons een topdag zult hebben, mis het niet!

Kom donderdagmiddag gewoon langs op de Markt of bel/sms een van onze INKOM-papa's voor meer info: 06-2088 5284 of 06-4577 5520


Sileen Vossen                                                                            17-08-2011


Wet Gone Wild Filmpje


De videocompilatie van WGW 2011 is klaar.
Bekijk de video hieronder:Sileen Vossen                                                                           31-05-2011


Wet Gone Wild 2011


Eergisteren vond de vierde editie van ons zwembadfeest, Wet Gone Wild, plaats. Ruim 600 studenten ging los op dit fantastische feest. Vanaf vandaag kunnen jullie nagenieten van de foto's.

Klik hier voor de foto's:Sileen Vossen                                                                           27-05-2011


Borrel Phenix


Na de borrel van vorig jaar is er veel gedisputeerd over de activiteit van de avond. De vrouwen van Phenix vonden het wel een goed plan iets te doen met mannenbenen harsen en oksels scheren. Zoals praeses Zeelen tijdens de avond al aangaf: één, twee, drie: ik dacht het nie ! Naar aanleiding van dit stomme idee heeft een select clubje Silenen lang zitten denken over een activiteit die wél gepast zou zijn. Dit resulteerde in een drankspel (hoe kan het ook anders) waarbij je als team in zo'n kort mogelijke tijd een halve liter Jenever + een kratje bier moest legen. Zo gezegd, zo gedaan... Na 20 minuten was het eerste team klaar, ORANJE HOOG! De sfeer begon er al goed in te zitten. Nog een uur + vele liters bier later moesten de eerste mensen braken en naar huis worden gedeporteerd. Toen hebben we ons maar begeven naar de FM waar iedereen die nog kon staan zich te goed heeft gedaan aan fustje bier.


Sileen Janssen                                                                           13-01-2011


Nieuwjaarsactiviteit


Na de een welverdiende winterstop van twee weken was het weer tijd er even goed de schouders onder te zetten. Na een simpel edoch voedzaam diner bij de KiWi heeft de dorstige groep Silenen zich begeven naar de bowlingbaan. Het eerste half uur werd er nog enigszins georganiseerd competitie bedreven, maar toen was het wel weer tijd om een beetje te kutten. Vervolgens hebben wij ons begeven naar de enige echte thuisbasis: de FM; waar er tot diep in de nacht veel Jupilers de revue hebben gepasseerd.


Sileen Janssen                                                                           12-01-2011


Datum Wet Gone Wild 2011


De nieuwe datum voor ons jaarlijks zwembadfeest is weer vastgezet.
Komend jaar kunnen op woensdag 25 mei weer 600 studenten losgaan tijdens Wet Gone Wild 2011!
Bezoek de website voor meer info: www.wetgonewild.com
Sileen Vossen                                                                           13-12-2010Silenus Bestuursborrel


Na een slopende periode van leuke en minder interessante bestuursborrels is het eindelijk onze beurt. 4 fusten bier later weten we nog steeds niets over de andere besturen. Helaas, alweer mislukt net zoals vorig jaar.


Sileen Janssen                                                                           02-12-2010Fauntijd Weekend


We gaan voor een hattrick; na de Dies en het Sconfinato etentje is het tijd voor een a-tijd weekend. Hierover verder geen details m.u.v. het feit dat er met 25 man 8 fusten bier zijn weggezet. En dat was best doorwerken.


Sileen Janssen                                                                           14-11-2010Dies Natalis


Na Sconfinato is het weer raak. Dit jaar is het 7de Dies van Silenus. Dat is volgens ons, zoals menig student zou delen, een uitermate goede en legitieme reden om het weer eens goed op een zuipen te zetten.


Sileen Janssen                                                                           11-11-2010Sconfinato Blinddate Diner


Een voor Silenus totaal nieuwe ervaring; borrelen met een dispuut van wel ja: De Hotelschool. Sommige van ons schrokken een beetje, daar er vele geruchten gaan dat de Hotelschool een grote SOA broedkas is. Echter heeft nog niemand zich hoeven melden bij de SOA-polie; dus dit valt (gelukkig) allemaal mee. Ook was er deze avond nog een andere primeur; een diner met fatsoenlijke wijn! Chapeau voor de sponsor van Sconfinato; wantja die a-tjes van Sconfinato die...


Sileen Janssen                                                                           10-11-2010A-leden Bierestafette


Dinsdag 19 oktober was het weer zo ver; de A-leden bierestafette. Hetgeen wat menig Sileen echt een beetje tegenviel was de roosgeurige sfeer die werd bepaald door ongeveer 10 damesdisputen; daar er maar 4 heerendisputen waren. Wellicht is het een goed idee voor de heren van HD Lucifer om anders maar een dames-a-leden-bierestafette te regelen? Echter hebben we ons zeer goed vermaakt en misdragen. Jammer dat we niet hebben gewonnen; maargoed er was zoals eerder vermeldt dan ook niet echt een competitieve sfeer. Een eervolle tweede plek mochten de a-leden van de OHD in ontvangst nemen.


Sileen Janssen                                                                           19-10-2010Zoek jij nog een slaapplaats tijdens de INKOM?


Spreek dan een van de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen aan of bel/sms een van onze INKOM-papa's, dan regelen wij je een slaapplaats:
06-20885284 of 06-22896696


Sileen Vossen                                                                            19-08-2010


Kennismakingsborrels


Na de Inkom nodigen we jullie uit voor onze kennismakingsborrels. Hier kunnen jullie ons en wij jullie beter leren kennen onder het genot van heel wat biertjes, dit zullen zeker geslaagde avonden worden.

Dus kom langs op een (of beide) van de volgende dagen:
- donderdag 2 september
- woensdag 8 september

Jullie zijn welkom vanaf 22:00u in het FM Kaffee op de Markt.Sileen Vossen                                                                            18-08-2010


Parijsweekend


De foto's van het Parijsweekend staan online:
Sileen Vossen                                                                            23-08-2010


INKOM 2010 met Silenus


Eind augustus, nog steeds het zonnetje op je knar. Eindexamenstress ligt ver achter je, want de Spaanse costa’s en Griekse eilanden beheersen het verse geheugen. Als je maar niet denkt dat je vakantie voorbij is.

Voordat je de schoolvakken inwisselt voor een studie die je tegen beter weten in toch maar hebt gekozen, staat je de ultieme introductie in het studentenleven in Maastricht te wachten: de INKOM. We kunnen er kort over zijn: huppelend sta je aan de start en al kruipend neem je afscheid. Of je het nu wil of niet, we sterven allemaal een beetje. Met een voldaan gevoel.

Je begint onwennig, als je met een nummertje het veld in wordt gestuurd op zoek naar je aangewezen papa en mama. Dat veld is een anarchistische jungle van reeds studerende generatiegenoten die je kleding beplakken met stickers, je hoofd vullen met praatjes en je slokdarm vroeg in de ochtend voorzien van bier. Niks mis mee, just go with it. De rest van de week zal niet anders zijn, al zul je merken dat je orde ziet in de chaos. Vergeet je nummertje en ga in zee met de mensen die je leuk vindt.

Maak dus vooral je eigen programma, want er is genoeg te doen. Dan zal vanzelf het kaf van het koren worden gescheiden en precies op dat punt tref je ons: Onafhankelijk Heerendispuut Silenus.

OHD Silenus doet aan aanwezigheid en zal daarin schitteren. Gewapend met knappe koppen en humor van de bovenste plank, zullen de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen ook deze INKOM weer van zich doen spreken. Wij bieden 100% niet-goed-geld-terug garantie voor een meer dan geslaagde INKOM en verzekeren onze kinderen van een gepast vervolg. De rest van het jaar is Silenus namelijk op elk feest, toernooi en bijzondere avond te vinden, alwaar het als vanouds de show zal stelen. Zelf doen we ook een duit in het zakje door in het voorjaar het ultieme zwembadfeest te organiseren: Wet Gone Wild.

Dus zoek de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen op of bel/sms een van onze INKOM-papa's (06-20885284 of 06-22896696), dan maken we er samen een onvergetelijke INKOM van!

PS:
Voor meer info over slaapplaatsen, onze keuzeactiviteit of onze kennismakingsborrels kun je hieronder de nieuwsitems bekijken.


Sileen Zeelen                                                                            19-08-2010


Zoek jij nog een slaapplaats tijdens de INKOM?


Spreek dan een van de oranje/bordeauxrood-gebroekte mannen aan of bel/sms een van onze INKOM-papa's, dan regelen wij je een slaapplaats:
06-20885284 of 06-22896696


Sileen Vossen                                                                            19-08-2010


INKOM Keuze Activiteit Silenus - Zorbing!


Dit jaar heeft Silenus weer een keuze activiteit voor de eerstejaars, tijdens onze keuze activiteit zul je onder andere plaats kunnen nemen in een Zorb Ball, daarnaast hebben we ook een biercasino waarbij je veel adjes zult gaan winnen. Deze combinatie zal zorgen dat je een topdag zult hebben, mis het niet!

Bekijk onderstaand filmpje om een idee te krijgen wat Zorb Ball inhoudt:Kom donderdagmiddag gewoon langs of bel een van onze INKOM-papa's voor meer info: 06-20885284 of 06-22896696


Sileen Vossen                                                                            18-08-2010


Kennismakingsborrels


Na de Inkom nodigen we jullie uit voor onze kennismakingsborrels. Hier kunnen jullie ons en wij jullie beter leren kennen onder het genot van heel wat biertjes, dit zullen zeker geslaagde avonden worden.

Dus kom langs op een (of beide) van de volgende dagen:
- donderdag 2 september
- woensdag 8 september

Jullie zijn welkom vanaf 22:00u in het FM Kaffee op de Markt.Sileen Vossen                                                                            18-08-2010


Disputen Roeidag     |      26-06-2010


Afgelopen zaterdag vond de welbekende disputenroeidag (DRD) weer plaats. Echter is bij een activiteit zoals de DRD niet alleen de dag zelf erg belangrijk; maar ook de voorbereiding.
De volgende vier silenen hebben de titel van de OHD proberen te verdedigen:
#1 Clint v/d Maas
#2 Justin v/d Graaf
#3 Ruben Hendriksen
#4 (slag) Camiel Janssen
Drie weken lang hebben deze atleten gezwoegd, gezweet en vooral veel teambesprekingen in de kroeg gedaan. Dit mocht echter niet baten; Silenus heeft het dit jaar moeten doen met een 2de plek. Daarbij moeten nog wel twee kleine puntjes worden gemeld:
- de avond voor de DRD vond het SS diner plaats (een beschrijving volgt later)
- andere teams hebben 1 zo niet 2 of 3 weken zonder alcohol en allerlei andere dingen die het leven leuk maken geleefd.
Verder wil ik de namen van Fenne Rietjens en Kelly Adams onsterfelijk maken op deze website. Zij hebben Team Bismarck toch nog tot een respectabele 2de plek gebracht.Sileen JanssenWet Gone Wild - 3rd Edition     |      19-05-2010


Na een lange, intensieve voorbereiding zijn wij er weer klaar voor: WET GONE WILD !
De derde editie van Wet Gone Wild zal vanavond wederom plaatsvinden in de Polfermolen te Valkenburg. Voor informatie (vervoer e.d.) en foto's na afloop van het feest check de website !

Huisje 2


Sileen JanssenDispuutsweekend in Andijk     |      09-05-2010


Vrijdag 7 mei zag Silenus zichzelf richting Andijk transporteren; bier, wc papier, tosti apparatuur, wat gemalen koffie en heel veel golf kleding behoorde tot de kleine selectie aan meegenomen goederen. Vrijdag avond was er kans tot het genieten van een gekoeld pilsje op het terras, maar het beschonken achterste van menig zware mannen en het slechte kwaliteit van ons tuinmeubilair verspilde deze mogelijkheid voor de volgende twee dagen. Ondanks de mindering aan zitmogelijkheden en het verslechterende klimaat konden wij zaterdag ook binnen volop genieten van elkander en de bijbehorende toestanden. Zaterdag avond was de Brave Hendrik te Enkhuizen gezegend met veel extra omzet en een weloverwogen stripacte, waarna onze terugkeer aan het Ijsselhof ruimte gaf voor na-genieten en een zacht bedje. Naar alle waarschijnlijkheid was de parkbeheerder op zondag met het verkeerde been uit bed gestapt, waardoor om 10:57 de bel ging met het bericht dat we het park moesten verlaten naar aanleiding van een beetje troep in de tuin.
Wat later op de dag zijn wij dan ook met een grote waas als herinnering naar Maastricht teruggekeerd.

Huisje 2


Sileen van der GraafBorrel PinkWins     |      22-04-2010


Donderdag op 22 april de langverwachtte borrel met de pinkwins. Na een enigzins mislukte edoch sfeerverhogende activiteit de avond voortget in de FM. Na vele bierestafettes en andere fijne spelletjes was 't hek van de dam en kon deze avond niet meer stuk.
Voor alle foto's klik op het plaatje.

Boe!


Sileen JanssenMinimaal Silenus     |      15-04-2010


Minimaal SilenusSileen JanssenOudledendag     |      27-02-2010


We schrijven 27 februari 2010. Eindelijk was hij daar dan de Pappi Sileni dag. Anderhalf jaar hebben de eerste Pappi-Sileni moeten wachten, hebben zij avonden met hun baret op over stomme acties van vroeger gedacht, smachtend om die nieuwe jongens te vertellen hoe zij Silenus hebben gemaakt van uit het niets tot wat er nu staat. Naar oud gebruik was drie kwart van de leden en oud leden te laat op de verzamel plaats. Haast kenden wij die zaterdag niet, wel veel adrenaline en al smachtend naar bier gingen wij op weg naar de activiteit. Zoals soldaten in de loopgraven van Ieper lagen, lagen wij in de modderpoel van Oostmaarland. Deserteerders werden rigoureus met balletjes verf in hun rug geschoten en geen oud-Preses werd gespaard. Een enkele Pappi-Sileen probeerde de Silenen van nu nog een wijze raad te brengen, maar dit had totaal geen nut. Aangezien nog steeds het zelfde zooitje niet conformerende kerels doet wat ze nog steeds het beste kunnen: Veel drinken en veel domme grappen maken. In onze oude kroeg de Highlander ging het los en klonk uit vele kelen Happy Birthday voor George die dit jaar zijn 5e verjaardag mocht vieren. De harde wind deed fietsen in hekken belanden en tongen in kelen van niets vermoedende jonge meisjes. Zwarte panty�s is het enige wat van die nacht nog is overgebleven bij de beachboy van de jongste lichting. Het enige wat wij als Oud-leden hebben overgehouden is een Zwart gat. Heeren Silenen bedankt!


Papa-Sileen KreuknietBorrel Minx     |      3-12-2009


Op 3 december een langverwachte borrel met damesdispuut Minx gehad. Nadat menig Minx en Sileen culinaire hoogstandjes bereidt en opgediend hadden vertrokken naar FM-kaffee waar een aantal goed gekoelde fusten met smacht op ons te wachten stonden. Na deze geleegd te hebben vertrokken naar het Multizalen feest te Tragos, waar smerige ranzige houseplaten te boventoon voerde. Dit alles onder het genot van een best wel hoog promillage was best wel leuk. Echter wel het vriendelijke verzoek aan Tragos iets te doen aan de taxi-voorziening of een fiets-service, want op halve-marathons zit je om 5/6u 's nachts niet te wachten...


Sileen JanssenOHD Silenus presents: Minimaal Silenus     |      19-11-2009


Donderdag 19 november Silenus' eerste editie van "MINIMAAL SILENUS" gehad, waar DJ Dirk de Don de minimaal en techno beats tot orgastisch hoge sferen wist te brengen. Foto's zullen later volgen.. Update! Voor de foto's klik hier


Sileen JanssenDies Diner     |      11-11-2009


Woensdag de 11/11, de Dies gevierd. Tijdens deze speciale en heerlijk decadente avond speelden drankgelach en dronkenschap hoog tij. Zoals ieder jaar werd er gegeten bij restaurant Petit Bonheur waar het menu, alsmede de Château-migraine niets veranderd waren. Later op de avond de dansvloer van de Unie en FM Kaffee onveilig gemaakt, waar de ietwat koppige wijn werd ingeruild voor het altijd lekkere gerstenat. Voor foto's zie plaatje.

Dies Diner


Sileen JanssenBorrel Allicht     |      30-10-2009


Op onze reguliere dispuutsavond, donderdag, een borrel met Allicht gehad. Deze feestelijke gebeurtenis werd gehouden op een zoldertje in "De Ma van Sloun". Het thema, jungle fever, was niet heel erg terug te herkennen met uitzondering van wat groene slingers die nog al een hoog potentieel hadden voor Volendam praktijken. Daarna nog tot in de kleine uurtjes de FM en Feesfebrik onveilig gemaakt. Voor de foto's klik op het plaatje hier beneden.

Borrel Allicht


Sileen JanssenBayerisches Bierfest     |      29-10-2009


Gister een goede partij afgelaaien bij het Bierfeestje in d'n Himmel ! De bierpullen werden rijkelijk volgetapt en als ware Duitsers werden deze in aanzienlijk korte tijd soldaat gemaakt. Dronkenschap was dan ook onvermijdelijk. Voor de foto's klik HierSileen JanssenDispuutsweekend     |      23-10-2009 tot 25-10-2009


Afgelopen weekend weer alle kennis die was opgedaan in de voorafgaande weken doen verdwijnen middels het consumeren van vele goudgele pretcilinders. Dit leidde tot uitbundig gedrag van menig Sileen wat resulteerde in een aantal kapotte banken, winkelwagentjes, een home-trainer, het elektrische circuit van het huisje, fusten, tafels en natuurlijk het servies.Sileen JanssenBorrel D.D. Phenix     |      2-10-2009


2 oktober mooie borrel met phenix. De activiteit, crazy 88, werd al vroeg op de avond ingeruild voor ongecompliceerd aflaaien.Voor de foto's klik: HierSileen JanssenNieuwe Website     |      29-09-2009


Zoals je, als trouwe bezoeker van www.ohdsilenus.com, wel is opgevallen hebben we een nieuwe website.

Sileen Janssen


De Faunen     |      09-09-2009


De a-tijd is weer begonnen, met welgeteld 6 faunen. Dat hen deze periode goed mag mogen bekomen...

Sileen Janssen
 

POLLPollDatum: 1-1-1970

Bekijk archief!

SPONSOREN

FM Kaffee

Jules & You


EXTRA

Wet Gone Wild by OHD Silenus

Naar OHD Silenus homepage...